Keresés EN

A Zamárdi központjában, a 7-es út mentén található Balcsi Falatozó mesterien ötvözi a családi receptek alapján készülő klasszikusokat az újhullámos fogásokkal, a hagyományokat az újításokkal, és a legegyszerűbb fogásban is van valamilyen meglepetés. Ide helyiek, nyaralók, túrázók, családok, nagyobb társaságok is nyugodtan beülhetnek, mert fontos, hogy mindenki találjon az étrendjéhez és a hangulatához illő ételeket, a street foodtól a steakig, a magyaros fogásoktól az ázsiai tésztaételekigKoncz Péter és párja, Végh Barbara, a hely tulajdonosai és házigazdái mindenre és mindenkire figyelnek. Itt mindenki úgy érzi magát, mintha a nagymamához vagy a barátaihoz érkezett volna egy finom ebédre.

Tipp: A Balcsi Falatozó ősztől tavaszig tart nyitva, a nyári időszakban a Tölgyfa Étterem & Pubban várják a vendégeket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A