Keresés EN

Vonyarcvashegy eddig nagyjából semmi különössel nem tette fel magát a Balaton gasztronómiai és idegenforgalmi térképére – leszámítva wakeboard-pályáját –, most azonban egyből két szintet lépnek.

A négycsillagos Zenit Hotel épületében működő Helikon Taverna Étterem csatlakozott Bock József borász és Bíró Lajos séf étterem-hálózatához. A Bock Bisztróban megszokott magyaros ízvilágot, bőséges adagokat és kiváló minőséget a Bock Balaton is hozza.

Természetesen a szárnyasok és a nehezebb sertéshúsok mellett étlapon főszerep jut a balatoni halaknak. A majdnem hegytetőn elhelyezkedő épület teraszáról pazar panoráma nyílik a Balatonra. Az étterem pincéjében pedig a Festetics-családról szóló interaktív kiállítást tekinthetjük meg, illetve borvacsorákat és borkóstolókat is gyakran tartanak itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A