Keresés EN

Csordás Csaba alsópáhoki kertjében  harmincötféle csilipaprika terem, amelyekből tüzes szószok, pikáns öntetek és izzasztó fűszeres gyümölcslekvárok készülnek. Emellett Csaba natúr és vegyes csili-, csípős barbeque- és paradicsomszószokat is főz. Az erősséget a címkén villámok jelzik egy 1-től 5-ig terjedő skálán. 

Az erősebb fűszeres-csilis gyümölcslekvárok és a többféle csilit tartalmazó termékek mellett készülnek csilimentes, bazsalikomos és oreganós paradicsomszószok is pizzára, burgerhez vagy szendvicsbe.

Csaba csiliszószaival tavasztól őszig a balatonfenyvesi piacon találkozhatsz vasárnaponként, de a környékbeli gasztronómiai rendezvényeken is rendszeresen feltűnik.

Tipp: Előzetes bejelentkezéssel a házuknál is kóstolhatsz csilit, a Facebook-oldalukon pedig rendelni is lehet.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A