Keresés EN

Balatonfüred egyik ikonikus pontja, a Füredi Fagyizó – leánykori nevén a „Korzó” – 2007 óta várja a jeges finomságokra áhítozó vendégeket. Az igényes, minőségi hozzávalókból és fantáziadús receptekből készülő fagylaltok minden nyáron tömött sorokat okoznak a Zákonyi Ferenc sétányon.

A Füredi Fagyizó által kínált közel harmincféle fagyi között olyan különleges ízeket találunk, mint a levendulás-fehércsokis málna, az epres-rozé vagy a bazsalikomos túrókrém-őszibaracklekvár. A kígyózó sorok mellett számos díj is bizonyítja, hogy a Balaton egyik legjobb fagyizójával van dolgunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A