Keresés EN

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk. Egy szűk étlap kínál kiváló steaket és burgert, ezenkívül olyan klasszikusokat, mint a zöldborsófőzelék, a töltött paprika, a rántott csirke vagy a császármorzsa. Az itallap házi üdítőkből, kisüzemi – köztük saját márkás – sörökből áll, de saját ginükkel és specialty kávéval is várják a vendégeket. A polcokon mangalica termékek, sajtok, mustárok, lekvárok, szörpök, ketchup, savanyúságok is szemeznek velünk. Ha kulturálódnánk, akkor érdemes figyelni a Facebook-oldalukat, mert velencei helyükhöz hasonlóan havonta várhatók közösségépítő gasztro- és kulturális események.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Gasztró

Zenit Balaton Étterem

Egy évtized után nevet és arculatot váltott Vonyarcvashegy és a Balaton északi partjának kedvelt étterme, a Bock Bisztró Balaton, és 2023 novemberétől már Zenit Balaton Étterem néven találhatjuk meg.

Neked ajánlott

A