Keresés EN

Balatonboglártól egy házzal odébb, Balatonlellén is találsz többszörösen befutott borász famíliát. Az alapító Konyári János örökmozgó borász volt: a Tihanyi Apátság egykori szőlőbirtokán, Rádpusztán, a Rádi-hegyen működő Ikon borászatot és Konyárinéven futó családi pincészetét vezette egyszerre. Utóbbit a Dél-Afrika és Kalifornia szőlőit megjárt fiával, Konyári Dániellel együtt. 

Az IKON Borászat építészetileg és funkcionálisan is különleges értéket képvisel, kifogástalan állapota, illetve a borok sikeressége pedig magáért beszél. A dűlők itt nemcsak szépek, de kivételesen egészséges szőlő is terem rajtuk.

A palackokba alap-, illetve csúcskategóriás borokat is töltenek, áraikat tekintve ezek 1000-től 6000 forintig terjedő skálán mozognak. A borok 80%-a vörös, de rozé és fehér kiválóságok is vannak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A