Keresés EN

Galéria, kávézó, bár és szálláshely – Káptalantóti központjában a Káli Coolban egy helyen találjátok meg mindezt. Az ingatlan hátsó részében az ötletgazdák három apartmant alakítottak ki vintage és indusztriális loft stílusban. Sok tárgy a Liliomkert Piacról és a Tihanyi PLACC Piacról való – elhozták, ami tetszett, és később találták meg a helyüket az új funkciót kapott terekben.

Az épület a szálláshelyen kívül bár és galéria funkciót is ellát. A Faur Zsófi Galéria kortárs magyar művészek munkáit hozta el a Káli Coolba, amikhez jól illenek az Amikor Antik és Design Galéria '70-es évekbeli berendezési tárgyai és plakátjaiCakó Kinga pedig a balatoni kollekcióit mutatja be a pop-up művészeti központban.

TippA bútorok is kiállítási tárgyak, mindenre árcímke került, így ha megtetszik egy műalkotás, meg is vásárolhatjuk azt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A