Keresés EN

A kézműves sajtok és háztáji zöldségek között antik bútorokat válogatni eleve vicces, de a Tihanyi PIAC Placc ennél azért jóval többet tud. A rév mellett található üres területet a helyi termelők a házi lekvárokkal, szarvasgombás szószokkal és frissen sült péksüteményekkel befoglalják minden szombaton és vasárnap, ezért a piac-fanok itt nagyon könnyen megszabadulnak a nyaralásra félretett büdzsé felétől.

Érdemes figyelni a naptárat is, mert ha Tihanyban futóverseny, vagy garda fesztivált rendeznek, vagy éppen elkergetik a telet, a PIAC Placc is készül valamilyen programmal. Arról nem is beszélve, hogy az ARTPlaccot minden évben itt rendezik meg.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A