Keresés EN

szállás

Késa Magtár Vendégház

Balatonlellétől 10 percnyi autóútra, Látrány település külterületi részén egy háromszintes, magtárból kialakított, saját, zárt kerttel rendelkező vendégház áll a gyümölcsösök, szőlőbirtokok és a nyaralók között. A ház akár 9 fős társaságoknak, családoknak is ideális.   A rusztikus belső tereket néhány indusztriális kiegészítő teszi még különlegesebbé. A házban van egy becsületkasszás miniborbolt is, ahol IKON- és Késa-tételeket vásárolhatunk, illetve kérésre a házigazda borkóstolót is tart a szállóvendégeknek. A Késa Birtok egész évben várja a vendégeket, akár a nyüzsgő nyári Balatont, akár a tavaszi-őszi-téli nyugodt arcát kedveljük a környéknek.

Tipp: A Kishegy pincészetei (a Pócz Pincészet, a Konyári Pincészet, a Garamvári Szőlőbirtok), a 3 hektáros Füzes-tó, illetve Látrány-puszta ősgyepje is a közelben található.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A