Keresés EN

Ha már gasztronómiában ennyire remekel a Káli-medence, kijárt neki egy igazi kézműves fagyizó is. Ez lett a mindszentkállai Kő fagyi?, ahol a budapesti Biszku Ferenc és családja méri az isteni gombócokat. A mesterségre két olasz fagyimester tanította meg Ferit, aki nem spórol a gyümölccsel, mandulával és pisztáciával, úgyhogy az itt elnyalt fagyi valódi reveláció lehet azoknak, akik eddig azt hitték, tudják, milyen íze van a mangós vagy pisztáciás változatoknak. A roséfagylaltjukért pedig még a sírból is kikelnénk és minden bizonnyal nem vagyunk ezzel egyedül, mert a hely már közvetlen nyitás után zarándokhellyé változott. Szerencsére Petőfi utcai üzletüket könnyű megtalálni, még akkor is, ha a táblák nem hirdetik.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A