Keresés EN

Hiánypótló reggeliző-kávézóként nyitotta meg kapuit 2020-ban a badacsonyi posta épületében a La Tène. A különleges nevű desszertműhelyben Costa Rica-i kávéval, friss croissant-nal, édes és sós péksütikkel, finom tortákkal kezdhetjük a napot, a terasz pedig bármelyik napszakban egy nyugodt szigetet biztosít bármilyen találkozáshoz. 

A pultban szendvicsek, péksütemények, torták sorakoznak, a szendvicsekhez Franciaországból érkezik a kovászos és a rozsos bagett, a feltéteket – sajtokat, mangalicakolbászt stb. – pedig helyi termelőktől szerzik be. A polcon Kapolcsikum szörpjei és lekvárjai, minőségi teák, megvásárolható kávék sorakoznak, de ami a hely jellegzetességét adja, az biztosan a minőségi alapanyagokból, bio lisztből és házi tejből készült sütemények felhozatala: választhattok a mille-feuille, sajttorta, pite és citrom tart, vagy a több mint két napig készülő croissant közül.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A