Keresés EN

A magyar–francia-házaspár koprodukciójaként létrejött vendégház igazi kis oázisként várja a pihenni vágyókat Lovason. A modern, ugyanakkor a faluképbe tökéletesen illeszkedő Levendula Vendégház tizennégy fő befogadására képes. A  Balaton, a Bakony vagy épp Bretagne által  ihletett szobák bútorzata egyedi, sok esetben kézzel készült, mindegyikük jól szeparált, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik. Minden helyiségben találunk valamilyen személyes tárgyat és ezek csak még otthonosabbá teszik a helyet.

A tulajdonosok – akik, szintén a házban élnek – elsősorban nagyobb társaságoknak adják ki a szobákat, mivel a tetőtérben közös teakonyha és közösségi tér található, de a hely ideális lehet családoknak és kisebb céges csapatépítőknek is. A házikó több sportolási és wellnesslehetőséget is kínál: a tulajdonos házaspár szívesen szervez kirándulásokat a környéken, akár gyalog, kerékpárral vagy nordic walkinggal. Ha pedig a teljes kikapcsolódás hívei vagytok, szauna és medence is rendelkezésre áll, sőt, kérésre masszőrt is házhoz hívnak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A