Keresés EN

Köveskál főutcáján, egy egykori tehénistálló felújított épületében nyílt meg a Magazin Galéria, ahol több mint 200 kortárs alkotást – festményeket és grafikákat – vehettek szemügyre. A hely tulajdonosa, Koller Kati festőművész saját gyűjteményének darabjait állítja ki az impozáns épületben, ahol a klasszikus népi építészet arányai az ipari dizájn megoldásaival találkoznak. Többek között Börzsönyi Kollarits Ferenc és Alekszandr Golovin művei is láthatók a falakon, de a művész–tulajdonos saját alkotásait is felfedezhetitek. A csendes nézelődés mellett itt van lehetőség arra is, hogy igyatok egy finom olasz kávét, vegyetek Koller Kati saját, Tagyon-hegyi boraiból.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A