Keresés EN

Gasztró

Makmoiselle pékség

Gabriella és fia, Gergely nagy fába vágták a péklapátjukat: egy csak kovásszal dolgozó pékséget akartak nyitni Veszprémben, és jelentjük, a járvány ellenére ez 2020 tavaszára sikerült. Ízléses enteriőr, látvány-pékműhely, parádés kenyerek, slágerré vált kakaós csiga és igényes tarte-ok kaphatók itt. Van kávé is, no meg az Élő Bolygó tejtermékei.

Tipp: Nagyon korán ne menjetek, a Makmoiselle családbarát pékségnek tartja magát, magyarán nem dolgoztatja a pékeket éjjel. Így a kenyerek és sütik is a reggel derekára készülnek el. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A