Keresés EN

Egy pár, akik együtt és külön is bejárták Nagy-Britanniát, Írországot, Ausztriát, Izraelt, Thaiföldet és Indonéziát, majd évtizednyi angliai élet után hazatelepültek a Balatonra. Almás Edit és Albrecht Tamás itt végre megvalósított egy spontán álmot, kis tányérokra épített éttermet létesített, amit egyszerűen tapas-bárnak is hívhatunk. De a fantasztikus, keleties fogások mellett alaposan összeválogatott borszelekcióval is csábítanak a helyre, ahol már-már kötelező lazának lenni és nem feszengeni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A