Keresés EN

A jellegzetes bakonybéli házak közül 2007 óta egy robusztus XXI. századi építmény emelkedik ki: a Pannon Csillagda. Amennyire hatalmasnak tűnik a stílusbeli különbség az obszervatórium és környezete között, olyannyira széles a kiszolgált látogatóközönsége.

A jól felszerelt központ tudósokat és gyermekcsoportokat egyaránt kiszolgál, hiszen a fényszennyezéstől mentes helyszíne miatt kutatásra és tudományos munkára kifejezetten alkalmas a csillagvizsgáló. De emellett élménypark is, hiszen a holdjárótól kezdve a planetáriumon keresztül az interaktív kiállításig minden megtalálható benne, ami egy ifjú kozmológus elköteleződéséhez vezethet.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A