Keresés EN

A vonyarcvashegyi városatyák még 1985-ben rendelték el egy kertmozi építését a Lidó strand mellett. Az idényjelleggel működő moziban a vetítések mellett évekkel ezelőtt még koncerteknek helyet szorítottak, majd hosszabb szünet és egy felújítás után 2016 nyarán újra megnyílt Panoráma Kertmozi néven.

A korszerűsített hangrendszerű, körcikk-alakú fedetlen nézőtéren 520-an férnek el összesen, ráadásul a fapadokat a „ráncfelvarrás” keretében kényelmesebb darabokra cserélték. A műsor kínálatában megtaláljuk a legújabb sikerfilmeket.

Tipp: A strandbejárattól fordulj balra, majd menj 70 métert a célig!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A