Keresés EN

szállás

Sárffy Uradalmi Vendégház

A Balatontól hat kilométerre, Kisdörgicse szélén találjuk a Sárffy Uradalmi Vendégházat. Az épületet a Sárffyak építtették 1890-ben, később pedig igazi kultúrközponttá vált: bált és mozit szerveztek ide és itt nézték a falu első televízióját is. Azonban a '80-as évekre lakhatatlanná vált, de 2001-ben megtalálta modern kori gazdáit, Giebiszer Tamást és Sipeki Katalint.

A szobák, az apartmanok és a superior apartman mellett az egykori gazdasági épületből átalakított közösségi térben élvezhetjük a kemencés ételeket és süteményeket, pihenésre pedig a kert és a medence szolgál. A vendégházat azoknak ajánljuk, akik a legmagasabb színvonalú falusi szálláshelyet keresik: az apartmanok kialakítása lehetővé teszi a teljes elvonulást, a gasztronómiai élmény feledhetetlen, a miliő pedig egyedi kialakítású és tiszteletben tartja az uradalom örökségét. Nem csodálkozunk, ha a vendégek néhány napig ki sem teszik a lábukat a birtokról: itt minden megvan, ami a balatoni boldogsághoz kell.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A