Keresés EN

Eredetileg valahol az óceán partján akartak vendégházat nyitni, de az élet végül úgy hozta, hogy a káptalantóti Sárga Házban rendezett be egy mini Provance-ot az indiai-magyar házaspár.

Kora tavasztól késő őszig három kétszintes, négyszemélyes, teljesen felszerelt apartman bérelhető. A francia vidéki kúriára emlékeztető lakásokat keleti kiegészítőkkel és bútorokkal bolondították meg, amiket utazásaikon, külföldi bolhapiacokról szedtek össze.

Reggelente ínycsiklandó illatok szűrődnek ki a főzőkonyhából, ahol az indiai feleség kukoricás kenyeret süt vagy éppen lekvárt főz, de ebédre is válogatott házi finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A