Keresés EN

A Kikötő Étterem és a Tölgyes Kúria tulajdonosainak új közös projektje a kikötő közelében található delikátbolt és a hozzá tartozó BBQ teraszA reggeli kávét és a termelői piacozást is ki lehet pipálni itt: a sajtkínálatot Szegi Karcsi, a vászolyi Reményik Kálmán és a Tekeresvögyi Sajtműhely termékei jelentik, de megtalálod Fölföldi Béla füstölt termékeit, Rompos Tamás szigligeti sonkáját, Zsusska befőttjeit is. A sort folytathatjuk a Várvölgyi Pékáruval, Stari- és Hübris-sörökkel, vagy a Tóti Herba szörpjeivel, olasz pesztókkal és olívaolajokkal, gyorsan elkészíthető 1-2 személyes tésztákkal. Borokat és gint is beszerezhetünk itt, és szarvasgomba-előrendelésre is van lehetőség. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A