Keresés EN

A Balaton hullámaitól egy karnyújtásnyira, vulkáni tevékenység eredményeként alakult ki Tihany területén a Belső-tó néven ismert tengerszem. Sokan nem is tudnak a létezéséről, pedig ha a levendulaillatot és a kócsagokat követjük, akkor könnyen itt találhatjuk magunkat.

A környezet festői, hiszen a hátteret a bencés apátság tornyai ékesítik, míg az idillt tovább fokozza a gémeskút, a szürkemarhák és a tavon ringatózó csónakok. A tóparton pedig a pontyra, keszegre vagy süllőre vadászó horgászok várják a nagy fogást.

Tipp: Ha már úgyis itt vagyunk, érdemes a Levendula Házba, valamint a kicsit távolabb eső Aranyház-gejzírkúphoz is ellátogatni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A