Keresés EN

természet

Várhegyi Széplátó

A várhegyi Széplátó felújítás alatt áll, és átmenetileg zárva van. 
 
Az addig 231 méter magas fonyódi Várhegy 2011-ben kis híján ötven métert nőtt: semmi rejtély, csupán felépítették a környék talán legdizájnosabb, de kétségkívül legmodernebb kilátóját, a Várhegyi Széplátót.

Amíg fenn a négyemeletes kilátóból teljes körpanoráma nyílik a Balaton nyugati medencéjére és a Nagy-Berekre, addig lenn tűzrakóhely és játszótér várja a kirándulókat. Emellett a fatorony és a hozzá vezető út szinte teljesen akadálymentes, az első szintre korlátlifttel juthatnak föl a mozgásukban korlátozottak.

A kocsival érkezőknek pedig segítséget jelenthet, hogy az odavezető ösvényen parkolót alakítottak ki.

Tipp: Ha szeretnétek körülnézni a kilátónál, kattintsatok ide.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A