Keresés EN

Gasztró

Vászolyi Sajtmanufaktúra

A 2014 novemberében nyílt Vászolyi Sajtmanufaktúrában jelenleg hatféle saját készítésű sajt vásárolható. Tejszínes hatású krémsajtjukért vagy a diós utóízű, de igazából fűszer-lóherével ízesített félkemény sajtjukért szombatonként érdemes személyesen is ellátogatni a manufaktúrába és beszerezni a frisset a vasárnapi reggelizőasztalra.

De, ha nagyon kiesik az utunkból Vászoly, akkor többek között a balatonkenesei Pörcben, a balatonfüredi Karolina Fűszerkertjében, a balatonalmádi és -füredi Lipóti Pékségben is beszerezhetőek a vászolyi sajtok.

A „sajtok Bocuse D’Or”-jaként számontartott Mondial du Fromage versenyen a francia és nemzetközi szakemberekből álló zsűri 2023-ban már második alkalommal ítélte oda a fődíjat a vászolyi sajtműhelynek. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A