Keresés EN

A Veganeeta Home a Balaton környékének első olyan étterme, ami kizárólag vegán (növényi alapú) ételeket kínál. Az étterem 2023. júniusában új helyre költözött, a nagy terasszal rendelkező felújított épület rendezvényeknek, főzőkurzusoknak és vegán esküvőknek is helyet ad. 

A Veganeeta Home kávézó és reggeliző is egyben, az itallapon több oldalt elfoglaló kávékülönlegességeknek, a csicserirántottának vagy a chia-pudingoknak köszönhetően, de egy finom koktélra is betérhetünk.
 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A