Keresés EN

Ha azt hitted, hogy vagány szörfklubokat csak videoklipekben és Instagramon láthatsz, akkor nézd meg magadnak a balatonföldvári Viharsarok Vitorlás Központot a Keleti szabadstrand sarkában.

A hangulatos terasszal és napbarnított szörfoktatóval felszerelt klubhoz még egy kis liget is tartozik, amelyben egy szörfdeszkából épített hintaágyban nyílik lehetőség hesszelni.

Mivel a Viharsarok nem kikötő, így nagy vitorlásokat itt ne keress, ellenben szörfözni, katamaránozni vagy kalózzal vitorlázni jó választás, sőt, bérelni és – akkor is ha idősebb vagy – tanulni is tudsz itt.

Tipp: Alkalmanként pedig még esti bulikba is belefuthatsz.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A