Keresés EN

A Lido Strand szörfiskolával, wakeboard- és vízisí-pályával, vízi színpaddal és vízi élményparkkal emelkedik ki a balatoni strandok közül. Nyugat-Balaton egyik legnépszerűbb strandján a hatalmas, héthektáros zöld területet homokos partszakaszok is szegélyezik, ahol a fürdőzésen kívül sem fogunk unatkozni. Míg a sportosabbak a fitneszparkban időzhetnek, addig a legkisebbeket animátorok, óriás csúszda és játszóház is várja. 2022-ben nem véletlenül érték el a legmagasabb pontszámot a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítésen.

Tipp: A strand területén található, vizesárokkal, kötélhintával és egyéb izgalmas akadályokkal tarkított játékpályát is érdemes kipróbálni. Félórás, napi-, és hetijegy is váltható. Ha pedig körülnéznénk a strandon, ide érdemes kattintani.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A