Kétnapos kóstolósorozatot tart A termőhely hangjai névvel a Bencze Családi Birtok, amelyet Kiss O'Shea Dániel séf izgalmas, a szezonra hangolt kóstolómenüje kísér május 25-én és 26-án, azaz péntek és szombat este: „A termőhelyünk, a Szent György-hegy hangjainak megszólaltatása különböző stílusgyakorlatokon keresztül, mikrotételek, kísérletek, minták.”

A kóstolón való részvétel előfeltétele a telefonon vagy email-ben történő jelentkezés, illetve a kóstoló árának átutalással történő teljesítése.

Kiss O'Shea Dániel lyoni tanulmányai után többek között a bostoni L'Espalier-ben, majd a londoni Bentley's Étteremben is dolgozott Richard Corrigan ír séf oldalán. Hazaérkezve a II. Czifray Versenykurzus győztese lett, majd a budai Alabárdos Étteremben sous chef négy és fél éven keresztül.

Kóstolómenü

  • Bárány csevap, kápia, hagymák
  • Füstölt borjúnyelv, friss torma, spenót
  • Labneah, méz, fenyőmag, dió
  • Bodza jus, ponty, meyer citrom, alga
  • Rózsaszín kacsamáj hidegen, rebarbara jus, szecsuáni bors
  • Friss eper, málna, menta, pezsgőfagyi, mák