Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Borvacsora: A titkos kéknyelű sor

A Szászi Birtok április 8-án, pénteken meginvitál benneteket, hogy veletek együtt ünnepelje a kéknyelűt. A 10+1 tételes kóstoló ígéretesen hangzik: 2014-től sorakoztatja fel a kéknyelű évjáratokat, meglepetésekkel fűszerezve. Bár a borokról szól az este, a menüről sem szabad megfeledkezni. A borvacsora alatt kóstolhattok füstölt tokhalat fürjtojással, parajjal és salátával, báránygerincet cukkinikrémmel és szárított paradicsommal, de a kóstoló része a fogasfilé, a bouillabaisse, az ördöghal és a citromos mascarponés mandulatorta is. Élvezzétek a tavaszi hangulatú hétvégéket és koccintsatok kéknyelűvel a kéknyelűre!

Jegyeket 22.900 Ft-ért és 25.900 Ft-ért vásárolhattok a tixa.hu weboldalán

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Idegenvezetők világnapja a Veszprémi Érsekségben

Különleges helyszínt fedezhettek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának keretein belül. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” megtekinthetitek a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét.

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Neked ajánlott

A