Keresés EN

A Szászi Birtok egy Szent György-hegyi birtokot jelöl, ahol belátható távolságban van a Balaton és szőlőtőkék, madarak, hangulatos házak, faasztalok, valamint egy hatalmas diófa keretezik. Ami az akusztikát illeti: madárcsicsergés, gyereknevetés, pohárkoccanás és bizonyos időközönként egy-egy baráti üdvözlés töri meg a csendet.

Az idill, a Szászi család otthona, ahol a valóban verejtékes munka a kikapcsolódással, a természet szeretete a vendégek iránti elkötelezettséggel szervesen összekapcsolódik számukra. A biogazdálkodás borászat és szőlőléüzem is egyben, a birtokon pedig előzetes bejelentkezéssel borkóstolásra, vacsorára és szállásra is van lehetőség.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A