A hagyományokhoz híven, február végén Köveskálon újra a furmintra hangolódhatunk. A Pálffy Borteraszon 14:30-tól Káli Ildikó sommelier furmint alapú tradicionális erjesztésű pezsgőkóstolót tart. Majd kis szünet után, 18 órától hatfogásos borvacsorával folytathatjuk a programot.
Menüsor:
- Kovászos kenyér, sós vaj
- Gnocchi, cékla, kecskesajt, Pinot Noir rozé pezsgő 2018
- Borjúnyelv, aioli, kapribogyó, mustár, Káli Királyi Olivin Furmint 2020
- Fekete tőkehal, zellerkrém, pisztácia, Káli Rajnai Rizling 2020
- Marha pofa, lilakáposzta, kelbimbó, burgonya, Káli Királyi Kékfrankos válogatás 2018
- Libamáj brulée, Balaton-felvidéki Nemes kései szüretelésű Furmint 2019