tél a legjobb időszak a balatoni gasztrokalandokhoz, hiszen ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket, az éttermek konyháin van idő kísérletezni, kreatívan alkotni, a vendégek pedig élvezhetik az otthonos, személyesebb vendéglátást. A Badacsony vendéglátóhelyeit és ízeit bemutató Gasztrohegy februári fejezetében a vadak és az erdőben fellelhető hozzávalók kerülnek reflektorfénybe  és a tányérokra. A gasztrotúrát – az előző évekhez hasonlóan – mi alkotjuk meg magunknak, a finom falatok és a köztük lévő ismerkedés, lelassulás pedig most sem marad el.

Az eseményt itt találjátok. A tematikáról és a Gasztroheggyel kapcsolatos egyéb érdekességekről itt írtunk korábban, 2022. januári élménybeszámolónkat pedig itt olvashatjátok. 

Címkék