Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Pusztulásukban is lenyűgöző, impozáns épületek, melyek az Osztrák-Magyar Monarchia idejétől az 1990-es szovjet kivonulásig tartó időszakból rengeteg emléket őriznek. A Túrajó sétáján az egykori Monarchia és Közép-Európa legnagyobb katonavárosát járhatjátok be október 3-án. A We Love Balaton csapata egy ilyen sétán egyszer már részt vett, itt olvashattok élményeinkről. 

  • Találkozási hely: Hajmáskér, Gábor Áron Általános Iskola melletti parkoló (Iskola utca 1.)
  • Séta hossza, időtartama: 2 km, 2 óra
  • Javasolt öltözet: sportos, vastag talpú cipővel és zseblámpával

A részvételi díj 2900,-Ft/fő, 10-14 éveseknek 2000,-Ft, melyet a jegy.hu oldalán válhattok meg. Még több infót itt találtok a sétáról.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A