Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A XVI. Keszthelyi Nyári Játékok keretében idén júliusban három egymást követő alkalommal is a keszthelyi közönség elé kerül Michael Frayn 1982-es vígjátéka.

Rendező:
Puskás Tamás

Szereplők:
Pokorny Lia
Bereczki Zoltán
Rada Bálint
Schmied Zoltán
Botos Éva
Cserna Antal
Ágoston Katalin
Papp János
Vári-Kovács Péter

Előadások

július 30. (csütörtök), 20:30
július 31. (péntek), 20:30
augusztus 1. (szombat), 20:30

Egy színházban hat színész próbál: a darab rémes, a színészek hajszoltak, a rendező figyelmetlen, a háttérben dolgozók unják. A kellékek megbokrosodnak, a jelmezekbe beleakadnak, a díszlet feldől, szardínia és kontaklencse-eső hullik rájuk. Itt mindenki csak egy egészen kicsit önző, csak egy egészen kicsit helyezi az érdekeit a másik elé, és ezzel eszközévé válik a megállíthatalan, abszurd és tragikus láncreakciónak.

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Idegenvezetők világnapja a Veszprémi Érsekségben

Különleges helyszínt fedezhettek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának keretein belül. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” megtekinthetitek a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét.

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Neked ajánlott

A