Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szereted a pezsgőket és a gyöngyöző borokat? Akkor március 11-én Balatonlellén a helyed, ugyanis megrendezésre kerül a II. Balatoni nagy Pezsgő és Gyöngyöző Teszt.

Belépő jegyek: Sétáló kóstoló 3900 Ft a helyszínen, elővételben 3500 Ft. Mesterkurzus Fiath Attilával és Garamvári Vencellel 5000 Ft.

A résztvevő borászatok:
Bezerics Borház
Bujdosó Pincészet
Buzás János
Buzássy Pincészet
Feind Borház
Garamvári Szőlőbirtok 
Homola Pincészet
Hujber Pincészet
Ikon Borászat
Istvándy Pince
Katona Borház
Kristinus Borbirtok
Légli Géza
Légli Ottó
Pántlika Pincészet
Pócz Pincészet
Söptei Pincészet
Várszegi Pincészet
Veszprémi Pince

Jegyelővétel: Dél-balatoni Borút Egyesület Budapest Banknál vezetett számlája: (Számlaadatok: Dél-balatoni Borút Egyesület, Budapest Bank 10103788-37752300-0000009. A közleményben kérik feltüntetni: pezsgőteszt!) 
A jegyeket a rendezvényen vehetitek át.

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A