gasztró

szerkesztés

Natúr boros napok a Bencze Családi Birtokon

Program adatai

A Szent György-hegy fiatal és újító borászatai között számon tartott Bencze Családi Birtok tematikus, a natúr bor, vagyis a természetes borkészítés köré fonodó programokkal készül július 22–25., csütörtök és vasárnap között (két különböző etapban), mindezt különleges gasztroélménnyel színesítve.

Július 22–23. között
, csütörtökön és pénteken a budapesti Konyhakör / Ensō érkezik a Bencze Családi Birtokra, ahol két este fog pop-up vacsorát tartani, bemutatva fúziós ázsiai konyháját. Az ételek mellé a Bencze Birtok és hozzá szorosan kapcsolódó Lees Brothers borkereskedés natúr borait szolgálják fel.

Asztalt foglalni és jegyet venni itt tudtok a programra. 

Július 24–25. között, szombaton és vasárnap már a Lees Brothers Summer Campé lesz, ahol 24-én este egy kerekasztal-beszélgetés, majd sétáló kóstoló is lesz, amelyen megismerkedhettek a magyar natúr boros szakma egy részének kínálatával és képviselőivel. Az ételeket ezen a napon is az Ensō biztosítja. 25-én vasárnap reggel Bencze Istvánnal sétálhattok a szőlőben, 9 órától pedig brunch vár rátok a Búzalelke Pékség finomságaival és a Zhao Zhou teáival.

Jegyeket és bővebb infókat itt tudtok szerezni a programokról. 

Hasonló tartalmak

Admin mode