Keresés EN

látnivalók & kultúra

Strukturális harmóniák – Válogatás női alkotók műveiből a Vass László gyűjteményben

Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény ad otthont a Strukturális harmóniák című kiállításnak, ami a Bauhaus és a konkrét művészet hagyományait követő művészek alkotásaival kezdődik, továbblép az európai és az amerikai mozgalmak képviselői felé (mint például a monokróm festészet vagy a minimalizmus), majd a fiatalabb generáció alkotóira koncentrál. A kiállítás tematikus szekciókba rendezve mutatja be ezeket az irányzatokat, és lehetőséget kínál arra is, hogy a néző felfedezhesse a különféle elköteleződésű „geometrikus” trendek sokféleségét és komplexitását.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A