A csopaki Márga Bisztró idei első, február 17-i birtokkonyha-estjén a Laposa Borbirtokot látják vendégül: ezúttal is öt fogással és legalább hat borral készülnek, amelyet három séf és két borász mutat majd be a vacsora folyamán.

Menü

  • Vargánya | pisztráng | füstölt kacsamáj | petrezselyem – Szent Donát Birtok CSOPAK 2016 Hegybor (olaszrizling)
  • Nyúl | karfiol | mogyoró | körte – Laposa 4 HEGY 2016 (olaszrizling)
  • Szarvasgomba | tofu derelye | édeskömény | csicsóka – Szent Donát birtok MÁRGA 2016 (Furmint) & Laposa KŐKÖVÖN 2016 (Furmint)
  • Szarvascomb | báránylapocka | szezámmag | édesburgonya | cékla | áfonya – Laposa SELECTION Olaszrizling 2016 & Szent Donát MAGMA 2016 (Kékfrankos)
  • Homoktövis | mák | fehércsokoládé | vérnarancs – Laposa ZEUS 2015 (édes)
Az est folyamán debütál a Szent Donát Birtok 2016-os Márga Furmintja.