Keresés EN

Június első szombatján rendezik meg az idei Szent György-hegy hajnalig eseményt, egy olyan napot, amikor be lehet járni a hegyet, piknikezni, fűben ülni, koncerteket hallgatni és lelassulni. Ehhez közel 20 pince csatlakozik, ahol izgalmas vulkanikus borokat kóstolhattok a helyi termelőktől, mellé finom falatokkal.

Nappali helyszínek 12 és 22 óra között: Boksay Pince, Borbolt a völgyben, Zöldülő terasz, Szászi Birtok, Nyári Pince, Pap Wines, Napvirág Pince, Magashegy Pincészet   

Hajnalig helyszínek 14 és 1 óra között: Killer Pince, Gilvesy B-üzem, Molnár Pince, Napsárkán Pince, Horváth Pince, Pál Pince, 2HA, Pláne Badacsony borterasz+Földi Bálint, Hóbor Pince.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A