Miért jó, ha termelői élelmiszereket fogyasztunk? Hogyan zajlik ezeknek az elkészítése, milyen hagyományos befőzési technikákat ismerünk? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphattok választ a nemrég nyílt Pekedli Szatócsboltban december 5-én, ahol Bagyura Ferenc, a Vidikum kézműves finomságok készítője vezeti be játékosan a gyerekeket, kiskamaszokat és szüleiket a tudatos tervezés és életmód rejtelmeibe. Az előadást követően az elméletet gyakorlatba ültethetitek, és szezonális alapanyagokból készíthettek
almás és sütőtökös nassolnivalót.
A foglalkozáson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött az itt található elérhetőségen, és ára 2000 forint.
Éjszakai élet
Elefánt koncert
A tavaly a Budapest Parkban és a vidéki klubokban is telt ház előtt színpadra álló Elefánt egyedisége abban rejlik, hogy nem csak egymással, de az egész univerzum legjobb közönségével együtt is egy közösséget alkotnak.