Május 27-én egy felejthetetlen bulival ünnepelhetjük az északi part első ötcsillagos szállodájának születésnapját és a The View by LUA megnyitóját, melyet a Balaton egyik első rooftop bárjaként üdvözölhetünk. 

A Kékszalag PORT kikötő, májusban nyitó tetőtéri terasza a LUA RESORT-nak köszönhetően egy vibráló és kozmopolita hotspot lesz, amely új és egyedi kilátást nyújt kedvenc tavunkra, és igazán magával ragadó Balaton-élményt kínál.
 
„A The View by LUA egy olyan tetőtéri bár, amit nagy estékhez és még nagyobb pillanatokhoz terveztünk: egy hely, ahol egy szédítő negronival vagy jól behűtött champagne-nyal a kézben, a DJ szett lüktető ritmusaival a fülünkben élvezhetjük a balatoni naplementék semmihez sem fogható, csodákat rejtő hangulatát” – olvashatjuk a megnyitóról.

Az est során exkluzív champagne- és borkóstolón vehetünk részt, ahol a Balaton-felvidék és több nemzet csodás buborékos italait kóstolhatjuk végig, melyeket Pintér Károly executive séf által megálmodott finomságokkal kísérhetünk. A LUA koktéljait tavaly mi is kipróbáltuk, sőt két fantasztikus napot töltöttünk a hotelben, így csak ajánlani tudjuk, hogy akár egy éjszakával megkoronázva vegyünk részt a megnyitón.

A tetőtéri terasz pedig valóban különleges helynek ígérkezik, ahonnan 
a LUA RESORT ötcsillagos szálloda közvetlen szomszédságában lévő Kékszalag PORT kikötőben ringó vitorlások és a naplemente ezernyi árnyalatában pompázó Balaton látványa fogad minket. 

A panorámához pedig megfelelő aláfestő zene dukál, 17:30-tól Füzy Gábor bárzongorsita, a bárzene utolsó mohikánja fogja megadni a hangulatot, majd 19:30-tól Krisz Rudi, a 2000-es évek egyik legsikeresebb férfi énekese zenél, végül DJ Dash, budapesti DJ és house zenei producer, ütemei zárják az estét.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz és visszaigazoláshoz kötött, melyet itt tudtok megtenni.

Címkék