A Badacsonyi Borvidék legnevesebb pincéinek legjobb borai a Badacsonyi Borheteken. 17 nap alatt megismerkedhetünk a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várják a borkedvelőket az óriások kertjében.

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében idén már egy igazi meghitt, családias környezet fogadja a vendégeket Badacsony központjában a rendezvénynek helyet adó Díszparkban. Minderről a borkóstoláshoz illő hangulatos háttérzene, az élményszerű látványelemek és a romantikus kerthelyiség gondoskodik.

A helyi gasztronómiai termékek az eddiginél sokkal hangsúlyosabban lesznek jelen a rendezvényen, ezzel is fokozva az ízélményeket. Végigkóstolhatjuk a helyi borászatok finomabbnál finomabb borait, megismerhetjük a borvidék hagyományait, sőt szabadtéri koncertek, kézműves programok is tarkítják a rendezvényt.


Ne felejtsétek el, július 18-án irány a Bor7, hiszen kalandra hív Badacsony, ahol több mint egy tucat pincészet kincseit lehet majd végigkóstolni. Sőt, szabadtéri koncertek, művészeti programok és kulináris örömök is várják a borkedvelőket az óriások kertjében.

Ízelítőül néhány fellépő, akik már biztosan itt lesznek:

július 23. Ocho Macho 
július 23. FRB
július 24. Mary PopKids 
július 25. Balkán Fanatik 
július 31. Budapest Nufolk Revolution
augusztus 1. Kistehén Tánczenekar
A belépés ingyenes.