Bréking / gasztró

szerkesztés

Badacsonyban és Balatonbogláron találjátok az Év Strandételét

Szerzők

  • We Love Balaton

2016. 08. 10. 15:34

Kecskesajtos szendvicset díjazott a Balatoni KÖR által delegált zsűri.

A Paletta és a Kishableány Big MEKK-je lett 2016-ban az Év Strandétele a Balatonnál. A díjat a Balatoni KÖR által felkért szakértő zsűri (Kalas Györgyi, az Index újságírója, Zirig Árpád, az origo Táfelspicc rovatának vezetője és Stahl Judit) ítélte oda.

A Big MEKK-ről korábban ezt írtuk: "zöldfűszeres cserszegtomaji kecskesajt az egész étel alapja, amit rozsbagettbe pakolnak. Ehhez jön a házi aioli, némi jégsaláta, aszalt paradicsom és friss bazsalikom".

Az év felfedezettje náluk a vonyarcvashegyi The Spot strandbüfé lett, amely idén behozta Balatonra a lángosburger fogalmát.

A győzelemre esélyes hat strandételt a We Love Balaton választotta ki a nevezők közül.

Hasonló tartalmak

Admin mode