Hosszú téli zárva tartás után felújítva nyitott ki újra a veszprémi Fricska.

Múlt hét pénteken nyílt meg újra a Fricska, amely a hosszú téli zárva tartás után teljes mértékben megújult. A dizájnváltásról eddig csak annyit tudunk, hogy az utolsó csavarig kicserélték a régi, leginkább eklektikusnak mondható enteriőrt és új bútorok is érkeztek, valamint a konyhájuk is teljesen átalakult, a korábban már Michelin-csillagos éttermeket (Onyx és Costes) megjárt szakács, Mede Ádám fogja azt ezentúl vezetni.
A felújítás mellett a tulajdonosok tervei szerint ősszel megnyílik az étteremhez tartozó panzió is. A Forbes áprilisi számában megjelent Jászberényi Attila Nem egynappalos kaland című írása, ami már hírt adott a Fricska nagy volumenű terveiről: értesülése szerint az eredetileg 50 milliós beruházással induló Fricska a felújítással együtt – ami a szállodaberuházás miatt környező ingatlanok megvásárlását is jelentette – 5-10 év alatt megtérülő 300 millió forintos projektté változott.
A Vehír információi szerint a konyha mérete és az alkalmazottak száma a duplájára nőtt, a kibővült étlapot pedig úgy jellemezte az új séf, mint „elmélyült magyar ízvilág egy kis csavarral”, de a korábbi hamburgeres vonalat erősítendő új bucikat is ígérnek. A „veszprém kultikus helyeként” aposztrofált, megújult étterem fogadtatása egyelőre eléggé vegyes, több negatív véleményt is kaptak, hamarosan mi is megnézzük, hogy mit kínálnak, és beszámolunk erről.