Pohner Ádám és csapata remekül helytállt a legjobbak között.

Széll Tamás két évvel ezelőtti 4. helyét nem tudta felülmúlni, de remekül helytállt Pohner Ádám, a Kistücsök séfje Lyonban, a Bocuse d'Or döntőjén. Pohner és csapata (Csillag Richárd commis-ként segítette, míg Segal Viktor coach-ként) a 12. helyet szerezte meg az erős mezőnyben a 24 indulóból.

A Bocuse d'Oron idén a skandinávokat nem lehetett legyőzni: Dánia nyert, második helyen Svédország, a harmadikon pedig Norvégia végzett, de még a negyedik helyre is egy északi ország, Finnország futott be.

A verseny legjobb commis-jének járó díjat a dán csapat segítője nyerte, a legjobb tányértéma különdíját Franciaország, a legjobb hústálnak járó elismerést Finnország, a versenyt népszerűsítő legjobb plakátért odaítélt különdíjat pedig Marokkó kapta.

Pohner belecsempészte a balatoni régiót is a versenybe, hiszen a magyar csapat által megalkotott hústéma főszereplője a Carré de Veau "Balaton" fantázianevet viselte. A tálon szerepelt egy sült borjúkaraj, borjúmirigy csicsókával és tárkonnyal, csicsókakrém, radicchio- és retekgombóc, mustáros zöldborsó, hagymatart és egy különleges "derelye".