Bizony, igaz a hír, megújultunk! Letisztultabb arculattal, a megszokott alapos és minőségi tartalommal és átláthatóbb felülettel szeretnénk bemutatni, mitől jó hely a Balaton környéke.

Február 14-én nagy dolog történt lapcsoportunk életében: hosszú tervezési és fejlesztési folyamatot követően megújult a We Love Budapest oldala. Akkor az új oldalt bemutató cikket az alábbi mondattal zártuk: "Hamarosan a We Love Balaton oldala is megújul, érdemes egy pillantást vetni rá a jövőben."

Az ígéretből valóság lett, ugyanis most már bemutathatjuk a megújult We Love Balatont.

Hasonlókat tudunk ígérni, mint a budapesti testvéroldalunk: az arculat és hangvétel nem változott, de letisztultabb és felhasználóbarátabb lett az oldal, ahol még több cikkünkhöz férhettek hozzá.

A korábbi oldalon is elérhető volt a Balaton Brózer, az adatbázisunk térképes változata, de ezen is alakítottunk, a könnyebb keresés érdekében pedig a következő hetekben is szeretnénk hangolni a működésén, hogy könnyebben tájékozódjatok az általunk ajánlott helyek között. Az adatbázisunkban egyaránt találtok éttermeket, strandbüféket, múzeumokat, kiemelt látnivalókat és túratippeket is, ezeket helyre és típusra is le tudjátok szűrni a megjelenő opciók segítségével.

Az oldal tetején lévő menüsorban tudtok navigálni a rovatok között, a nagyító ikonnal rákeresni helyre, programra, cikkre, vagy épp angol nyelvre váltani. Tematikus aloldalaink is szintet léptek: a felső menüben rákattinthatsz a Programok, Gasztró, Aktív vagy Kultúra menüpontra, amik alatt az odatartozó cikkeinket, helyszíneinket, programajánlatainkat találod meg.


A Programokra klikkelve külön könnyítés, hogy kettőt legörgetve időben is tudsz szűrni, hogy mai, holnapi, hétvégi vagy ehavi rendezvény érdekel-e. A Cikkeink fül alatt nem meglepő módon a megjelent írásainkat lelheted fel kronologikus sorrendben, míg az utolsó menüpont partnerünk, a MOL Nagyon Balaton oldalára irányít még több szuper programért.

A főoldal első nézetében találjátok a már említett térképes adatbázist (a Tovább a keresőhöz! gombra érdemes kattintani), illetve a legfrissebb cikkeinket. Még lejjebb következnek a további tartalmak, először a szintén aktuális, bár a fent lévő cikkekhez képest kicsit idősebb anyagainkkal, majd a toplistáinkat böngészhetitek végig.

Lejjebb görgetve a közelgő programokat mutatjuk be szép nagy képekkel, majd Fald fel a Balatont cím alatt következnek a gasztrovilágról írt cikkeink. Ezt követi az Útikalauz stopposoknak szekció a felfedezőknek és túrázóknak szánt írásokkal, aztán Van képünk hozzá címmel jönnek a képgalériáink. Az oldal alján pedig a szokásos az impresszumot és az elérhetőségeinket találjátok.

Még felmerülhetnek apróbb hiányosságok, ha ilyesmit észleltek, bátran írjatok az info@welovebudapest.com e-mail címre!

Címkék