Esküvők, kerek évfordulók, aranylakodalmak, születésnapok, családi összejövetelek, szakmai workshopok, munkahelyi vacsorák vagy önfeledt szórakozás a barátokkal… Életünk fontos és meghatározó pillanatai, melyekhez meg kell találni a tökéletes helyszínt. A Balaton partján nem is érdemes tovább keresgélni, mert a siófoki hajóállomás szomszédságában található Szóda Rendezvényhelyszín csodálatos vízparti panorámával, hatalmas terasszal és felújított belső térrel várja mindazokat, akik egyéni elképzeléseiket modern eleganciával szeretnék ötvözni.

A siófoki kikötő szívében található Szóda Rendezvényhelyszín 2020-ban újult meg, és mindazokat várja, akik a Balaton közvetlen közelében keresnek egy könnyen megközelíthető, páratlan vízparti panorámával rendelkező helyszínt. A gyönyörűen felújított belső térben minden megtalálható, ami egy rendezvényhez szükséges, ám bátran alakítható a saját elképzelések mentén. A modern rendezvényterem mellett egy hatalmas terasz is várja a vendégeket, ahonnan nemcsak a Balatonra látni rá, de Siófok egyik legkedveltebb parkja, a Rózsakert is a szomszédban található, mely remek választás lehet esküvői fotózások lebonyolításához.  

A Szóda csapata teljes körű cateringszolgáltatást is vállal, a menüsor összeállításától kezdve a minőségi alapanyagok beszerzésén át a kedves és szakszerű felszolgálásig. A rendezvényteremben nemcsak a menüt, de a dekorációt, az ültetést és a hangtechnikát is az egyedi igényekre szabva alakíthatjuk, mindezt profi segítséggel, így garantált, hogy a nagy napon minden gördülékenyen fog menni.

Címkék