Éjszakai fürdőzés, élő koncertek, gyerekfoglalkozások, szaunaszeánszok és csúszdaversenyek várnak rátok a Strandok Éjszakáján. Mutatjuk, hogy július 31-én mely balatoni fürdők vesznek részt az országos programon.

Július 31-én szombaton a termálfürdők, gyógyfürdők, strandok és aquaparkok meghosszabbított nyitvatartással, kedvezményekkel, és izgalmas programokkal várják a strandolókat a 12. Strandok Éjszakáján. A Magyar Fürdőszövetség rendezvénysorozatának célja, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és külföldi fürdőzőkkel egyaránt.

A programok közé tartoznak az élő koncertek, a gyerekfoglalkozások, a szaunaszeánszok és a csúszdaversenyek is. De már önmagában a sötétedés utáni strandolás, éjszakai fürdőzés is extra élményt nyújthat. A Balaton környékéről bár mindössze két strand vesz részt a Strandok Éjszakáján, színes és változatos programokkal készülnek. A szóba forgó két fürdő a füredi Annagora Aquapark és a Zalakarosi Fürdő.

Balatonfüreden zenés fürdőzés veszi kezdetét július 31-én szombaton 19 órától Dj Session jóvoltából. Zalakaroson szintén éjszakai fürdőparti vár Dj Bonyval, de a szaunamesterek is különböző ceremóniákkal készülnek, a helyszínen büfé és koktélbár áll rendelkezésetekre, 20:30-tól kezdődik a mulatság a fürdő fogadóépületében, zárás éjjel 2-kor várható a fürdő Facebook-posztja szerint is.

A jegyárakról és a többi részt vevő strandról
itt találtok infókat.

Címkék