Keresés EN

A zalakarosi élményfürdő strandja három csúszdával (a „Fekete lyuk” kipróbálása kötelező!), valamint élmény- és sportmedencékkel vár a látogatókat, de főszezonban egyéb programokkal is készülnek.

A fedett részlegen három medence és a szaunablokk közül választhatunk – az utóbbiban egy gőzkabin és egy hideg vizes merülőmedence is helyet kapott –, míg az élményrészlegen pezsgőfürdő, csúszdák és sodrómedence található. 

A zalakarosi gyógyvíz jó hatással van az ízületi betegségekre, a nőgyógyászati és urológiai problémákra, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekre. Ezt olyan szolgáltatásokkal egészítik ki, mint az iszappakolás, a súlyfürdő vagy a víz alatti gyógytorna.

Tipp: A fürdőhöz vendégház is tartozik, ahol a vendégek a reggelin kívül komplex fürdőbelépőt is kapnak és kedvezménnyel vehetik igénybe a wellness-szolgáltatásokat is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A