Zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal vár júliusban Zamárdi új fesztiválja, a ZamJam.

Alighogy megkaptuk a hírt, hogy a B my Lake két év szünet után visszatér Zamárdiba – méghozzá úgy, hogy azt a Balaton Sound berkein belül tartják meg – máris egy teljesen új, szintén zamárdi fesztivál debütálásáról számolhatunk be. A butikfesztiválként aposztrofált ZamJamet július 28. és 30. között tartják meg a város több helyszínén, például a pazar panorámájú Kőhegyi kilátóban is.

A MOL Nagyon Balaton új fesztiválján fellép többek között Lovasi András, Járai Márk, Kool & the Gang, Shaggy, Deladap, Geszti Péter, a Balaton partján napközben jazzkoncertek lesznek, az éttermek teraszain dj-k adják a hangulatot, a kulináris élményekről pedig „Séf a parton” címmel naponta más-más séf fog gondoskodni. A fesztivál idejére a Zamárdiba költözik a budapesti WAMP vásár, valamint szabadtéri, képzőművészeti kiállítások is várhatók.

Random Trip fellépésre is számíthatunk Dés László, Péterffy Lili, Berkes Olivér és Nagy Kristóf részvételével, a Líra Irodalmi Teraszon pedig könyvbemutatókkal, dedikálásokkal, közönségtalálkozóval, felolvasásokkal készülnek majd. A fesztivál házigazdája Tilla, vagyis Till Attila lesz.

Az ZamJam programja a következő hetekben folyamatosan bővül még. Belépőjegyek március 24-től kaphatók. 

Címkék