Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Aktív

Az Együtt kezdtük forgatási helyszíneire felfűzött biciklitúrát szerveznek a Balaton-felvidéken

Vacsorával és borkóstolóval egybekötött tematikus biciklitúrát szervez a BalatonBike365. A témát az idei nyár egyik kedvenc mozifilmje, az Együtt kezdtük adja, mely zömében a Balaton-felvidéken forgott.

A BalatonBike365 legújabb biciklitúráján az Együtt kezdtük című film ikonikus jeleneteiben érezhetjük magunkat: üldögélhetünk Marci pincéjének szőlőlugasában, megnézhetjük a lakodalom helyszínét, az Óbester Panziót, de a Franciska bort is megkóstolhatjuk Badacsonyban.

A film rendezője, Kerékgyártó Yvonne és egyik főszereplője, a Deák Gerit alakító Hrisztov Toma is elektromos biciklire pattan a csapattal szeptember 10-én, szombaton, és kulisszatitkokat is örömmel osztanak meg a Balatonszőlőst, Dörgicsét és Köveskált is érintő túrán.

Együtt kezdtük

Egy érettségi utáni nagy bulival kezdődik, majd egy nagyobb időbeli ugrással, 10 év után egy balatoni esküvővel folytatódik az Együtt kezdtük című, romantikus filmvígjáték. A zenés, poénokkal teli, könnyed nyári filmet a kacifántos szerelmi szálak fűszerezik tovább, kilenc fiatal életébe engedve a nézőt. A stáb egy teljes hónapra a Balatonra költözött a forgatásra, erről és a filmben szereplő helyszínekről itt írtunk korábban.

A filmet szeptemberben Balatonföldváron a Helka Sörkertben minden csütörtök este egy kertmozis vetítés keretében is megnézhetitek.

A filmnek a We Love Balaton is médiatámogatója. 

Az indulás az új füredi BalatonBike365 központban lesz 10 órakor. A túra után kétfogásos kései ebéddel várnak a Hableányban, de háromtételes Laposa borkóstolóra is lesz lehetőség. 

Az egésznapos túra ára 26.000 Ft egy főnek, mely minden fogyasztást és az elektromos kerékpár bérlését is tartalmazza. További részletek itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Neked ajánlott

A